Over ons

AANNEMERSBEDRIJF SONDERVAN

UW PARTNER ALS HET OM BOUWEN GAAT

Aannemersbedrijf Sondervan in Werkhoven is opgericht door de huidige eigenaar: Jan Sondervan. In 1990 besloot hij, met inmiddels tien jaar ervaring als timmerman én het Vakdiploma Aannemer op zak, de stap richting zelfstandig ondernemerschap te wagen. Wat begon als een eenmanszaak groeide uit tot een professioneel aannemersbedrijf, dat voor veel particulieren en nu en dan ook bedrijven rondom Werkhoven kwalitatief hoogwaardige bouwprojecten verzorgt.

Met vier timmerlieden en een werkvoorbereider in vaste dienst plus een grote, flexibele schil van elektriciens, loodgieters, stukadoors en andere al dan niet zelfstandige ‘handymen’ als onderaannemers verzet aannemersbedrijf Sondervan vanuit Werkhoven tegenwoordig vele uiteenlopende projecten. Van het plaatsen van een dakkapel of het vervangen van een verrot raamkozijn tot en met het bouwen van een complete woning.

Een bijzondere specialisatie vormt houtmassiefbouw: bouwen met panelen van kruislings verlijmd vurenhout, die op een werkplaats in Oostenrijk worden gemaakt en op de bouwplaats in Nederland in elkaar worden geschroefd door de vakbekwame timmerlieden van Sondervan.

DIENSTEN

Houtmassiefbouw
Nieuwbouw
Verbouw
Renovatie
Aanbouw

MET ONS KUNT U BOUWEN

Aannemersbedrijf Sondervan neemt u bij grotere of kleinere bouwprojecten alle zorgen uit handen. Wij maken gedetailleerde bouwtekeningen en zorgvuldige calculaties, werken samen met deskundige architecten, kunnen helpen bij het aanvragen van vergunningen en leveren vakkundige werklui op de bouwplaats zelf. Omdat wij een relatief klein bedrijf zijn, zijn de lijnen kort. Wij kennen de mensen waarmee we werken; u heeft slechts één aanspreekpunt en steeds dezelfde werklieden op uw bouwplaats.

Onze medewerkers zijn vakbekwaam en beschikken ieder voor zich over specialistische kennis en de juiste ervaring. Met dit team verzorgen wij houtmassiefbouw, nieuwbouw, verbouw, renovatie, uit- en aanbouw. Interesse?

Neem contact op